Warm mandje gezocht voor…..

BYRON 💙 TER ADOPTIE !! Byron bevindt zich al in Nederland. Wij zoeken voor Byron een leuk gezellig en stabiel opvanggezin. maar het allerfijnst zou natuurlijk een adoptie gezin zijn.

Maar liefst 2 keer is Byron aangevallen geweest door andere honden in een grote perrera. Bij de eerste aanval hing zijn leven aan een zijden draadje, hij had wonden over zijn hele lichaam maar vooral de achterpoten hebben het zwaar te verduren gehad. Gelukkkig knapte Byron op nadat hij weken lang intensief was verzorgd maar…. wegens plaatsgebrek moest hij weer terug in het grote hok met andere honden en na een aantal dagen ging het weer helemaal fout. Toen hebben wij besloten om deze knapperd mee te nemen naar onze opvang, hij is te lief en te zacht van karakter om het geweld in de perrera de baas te kunnen. Byron is een super lief mannetje dat graag vriendjes wil zijn met iedereen, hij is een grote hond met een klein hartje, hij is erg sociaal naar mensen en andere honden. Byron is nog jong en hij speelt graag, zowel alleen als met de andere honden vermaakt hij zich prima. Naar mensen toe is hij erg vriendelijk en knuffelen en kroelen vindt hij heerlijk. Byron houdt zijn hokje netjes schoon en buiten aan de lijn blijft hij het liefst rustig bij je lopen. Deze prachtige hond is een echte hartendief, hij is ontzettend lief en trouw en gewoon een heerlijke rustige goedzak. Hij heeft een geschatte leeftijd op 1 jaartje, hij weegt 21 kilo en hij is gecastreerd. Helaas is Byron positief getest op hartworm, hij is hiervoor bij ons behandeld en is nu klaar voor nieuw avontuur in zijn leven , hij is het slapen in een hokje zat en het liefst nestelt hij zich naast je op de bank om gezellig samen televisie te gaan kijken. Wie geeft deze geweldige hond de veiligheid van een eigen thuis en een warme mand ? Byron geeft er heel veel voor terug!

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse in Byron voor opvang of adoptie. Mail dan voor meer info naar: happydogmaspalomas@outlook.com