Help mee met de dierenartskosten voor Chico, Jill en Donna!

Hoge kosten in aantocht, dus alle hulp is van harte welkom.

Er zijn op dit moment een drietal honden in Nederland en Belgie waar flinke medische kosten aan zitten te komen, en waar HDM geld voor bijeen moet zien te krijgen om de honden van de noodzakelijke medische zorg te kunnen voorzien:

– Chico, verblijft in opvang, heeft 2 plaatsingen achter de rug die helaas mis gegaan zijn door zijn onverklaarbare gedrag. Tevens is er reeds een langdurig traject met een gedragscoach geweest, maar er is mogelijk meer aan de hand. Om neurologische of andere lichamelijke problemen uit te sluiten willen we Chico geheel medisch laten onderzoeken of zijn gedrag een medische oorzaak heeft. Kostenplaatje geschat op minimaal 1000 euro.

– Jill, recent geadopteerd door haar fostermama, maar na onderzoek blijkt dat zij als hele jonge pup (nog voor ze in de rescue van HDM terecht kwam) een zware breuk heeft opgelopen die niet goed geheeld is. Hiervoor zal zij geopereerd moeten worden, en zal HDM samen met haar foster- (nu adoptie-) mama de kosten op zich nemen. Kostenplaatje is geschat op minimaal 1000 euro.

– Donna, recent geadopteerd door haar nieuwe fostermama, na al 2 jaar in opvang te hebben gezeten bij een andere opvang. Na de eerste bezoeken voor het op peil brengen van de entingen, bleek ook nog eens dat Donna niet soepel liep. Na onderzoeken en foto’s lijkt dit een kruisbanden probleem te zijn, met een operatie in het vooruitzicht. Ook hiervoor neemt HDM de verantwoordelijkheid, en wordt het kostenplaatje geschat op minimaal 1000 euro.

Al met al een heel flink bedrag, wat op korte termijn betaald zal moeten worden, want we laten de honden niet rondlopen met pijn en ellende, dus de dierenartstrajecten zijn al opgestart, en de facturen druppelen nu al binnen.

Help mee om ook deze 3 kanjers van honden de mogelijkheid te bieden op een geweldig, liefdevol en pijnloos leven. Wij gaan ervoor.. jullie ook?

Uiteraard willen wij open zijn over de kosten, en kunnen de rekeningen bij opvraag overlegd worden.

klik hieronder om verder te gaan naar de donatie pagina.

https://www.geef.nl/nl/actie/help-happy-dog-maspalomas-met-de-dierenartsrekeningen/donateurs