Toppers van de week!

 

🐾TOPPERS VAN DE WEEK🐾

‼️SPOED‼️SPOED‼️SPOED‼️

Ieder jaar worden in Spanje duizenden Podenco’s, Pointers en Galgo’s gefokt en getraind voor de jacht. Ze ondergaan een leven vol angst en wreedheid. Aan het einde van het jachtseizoen (1 februari) worden er weer velen vermoord, in bomen gehangen, doodgeslagen of achtergelaten omdat ze niet naar de zin van hun jager hebben gepresteerd.

Wij zoeken met SPOED opvangplekken voor onze Podenco’s, Pointers en Bodeguero’s! Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando’s, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou!

🐾Doerak🐾Dreumes🐾Bink🐾Raffie🐾Rikke🐾Roxy🐾Grace🐾Eloy🐾Ramses🐾Shaffy🐾Marvin🐾Milo🐾Charmer🐾Melody🐾Glamour🐾Keira🐾Alfi🐾

Zij verlangen allemaal naar een gouden mand!

————————————————————-
🐾Voor meer informatie of vragen. stuur een mailtje naar happydogmaspalomas@outlook.com🐾