Wist u dat………………

********WIST U DAT *******
u Happy Dog Maspalomas ook kunt steunen door spaarzegels te verzamelen voor HDM? Denk hierbij aan bijvoorbeeld spaarpunten van bekende voermerken als Felix, Renske, maar bijvoorbeeld ook DE-Punten, of andere spaarpunten zijn van harte welkom. De spaarzegels worden op diverse manieren ingezet, bijvoorbeeld voor leuke spullen voor de veiling, of door middel van een donatie wanneer iemand de zegels tegen een geldbedrag wilt ruilen. Twijfelt u of de punten bruikbaar zijn, stuur dan even een berichtje naar de pagina van happy dog maspalomas nederland voor overleg/meer info. De spaarzegels mogen opgestuurd worden naar: Desiree Groen, Jacobastraat 14, 7555 HP Hengelo

De felix spaarzegels gaan per 30 april 2019 stoppen. Heeft u  nog zegels liggen ? Stuur ze dan snel op voordat ze niks meer waard zijn !