dankjewel!

De teams Happy Dog Maspalomas Gran Canaria en Nederland zijn in twee jaar flink gegroeid. Op dit moment hebben we een vaste kern van 26 vrijwilligers. Vrijwillig naast betaalde banen, actief privéleven, maar nooit vrijblijvend, nimmer aflatend en met 1 doel: kansloze hondjes homen en rehomen, ze gelukkig zien. Zoals Happy Dog Maspalomas groeit en verandert, zo verandert het leven ook van onze vrijwilligers. Soms is er meer tijd om te investeren in het rescuewerk en soms is er geen ruimte meer om in tijd Happy Dog Maspalomas te ondersteunen. Dat betekent overigens niet dat ze Happy Dog Maspalomas geen warm hart toedragen! Om deze reden nemen wij voor nu afscheid van twee toppers: Bianca Slot  (Administratie en Veiling) en Irma Hamhuis (Coordinator Nazorg). Behalve voor de veiling (ooit een initiatief van Bianca zelf en een dankbaar initiatief) zijn er opvolgers gevonden. De nazorg is bereikbaar via HDMnazorg@outlook.com. We gaan deze twee kanjers enorm missen en wensen ze heel veel succes in de drukke fase van hun leven. Dank voor alles wat jullie voor Happy Dog Maspalomas hebben gedaan mee hebben gebouwd aan wat Happy Dog Maspalomas nu is, jullie zijn ver boven jezelf uitgestegen. Nu “you time” voor ieder van jullie.  We houden contact … namens alle vrijwilligers van de teams, Sylvia en Jifke