Bemiddelaar worden?

Er zijn veel mensen die een HDM hondje willen adopteren, waar we natuurlijk heel blij mee zijn. We willen dan ook graag aan de vraag voldoen. Daarom zijn we op zoek naar uitbreiding van het team ‘Bemiddelaars’.

We zoeken 2-3 vrijwillige collega’s: Ben je in het bezit van de hieronder genoemde eigenschappen en capaciteiten, dan horen we graag van je:
Je bent een mens van de wereld. Je hebt een groot empathisch vermogen, inlevingsvermogen, bent oplossingsgericht, creatief in het denken in oplossingen, stressbestendig, snel kunnen schakelen, administratief secuur, gevoel bij de honden en het kunnen leveren van maatwerk.

Daarnaast kan je mensen goed doorgronden en ben je een ster in het vinden van een passende plek voor de honden. En als laatste….je kan goed samenwerken en je hebt gevoel voor humor.

Wij bieden: Inwerkperiode door ervaren bemiddelaars, goede backup van de andere collega’s, een gezellig team van gelijkgestemde mensen met een enorme liefde voor honden, ongeacht het ras.

Wil je meehelpen om hondjes die de hel achter de rug hebben, een hemel op aarde te bezorgen? Dan horen we graag van je. Dat kan via het emailadres: happydogmaspalomas@outlook.com