FinanFosters gevraagd

Lindsey

Lindsey -Stafford mix *** FinanFosters gezocht ***

De kosten voor opvang in pension stijgen en stijgen, maar er is voor Lindsey nog geen zicht op een eigen plekje in een (tijdelijk) gezin.
Daarom zoeken wij ‘FinanFosters’ die bij willen dragen in de kosten voor pension (ca € 250,00 per maand).
Wie wil hier maandelijks een bedrag voor doneren, zodat we de pensionkosten kunnen blijven voldoen? Een eenmalige bijdrage is natuurlijk ook van harte welkom.
Donaties tbv opvangkosten Lindsey kunnen overgemaakt worden naar: NL16 SNSB 0706 0669 44 B. Slot en/of J. M. van de Linde.
Super bedankt voor jullie hulp alvast!

Vaste sponsors:
Loeky & Albert, € 10,00 per maand

Ronie

** FinanFosters gezocht ***

Ronie is helaas teruggekomen uit adoptie. Er is bij Ronie de ziekte van Addison geconstateerd, een hormonale chronische ziekte die in de regel met de juiste afstelling van medicatie prima leefbaar is. Zonder juiste dosering van medicatie had Ronie veel pijn, was hij erg verkrampt, kon slecht lopen, was erg onrustig, trilde veel. Het zag er slecht uit voor Ronie. Advies inslapen was eigenlijk al gegeven vanuit de dierenarts, maar hier konden wij geen akkoord voor geven, wetende dat Addison over het algemeen goed regelbaar is met medicatie. In overleg is besloten dat HDM de zorg voor Ronie weer terug zou nemen, en de specialistische onderzoeken in Utrecht zal laten uitvoeren.

Wij hebben dit uiteraard direct in gang gezet aangezien Ronie begin van de week ontzettend veel pijn leek te hebben, en we zijn zo snel mogelijk met Ronie naar de universiteitskliniek in Utrecht gegaan, waar een specialist op het gebied Addison werkzaam is. Het eerste onderzoek bestond uit een anamnese van zijn klachten, en een beeld krijgen van de medicatie die gegeven werd.

Het 2e onderzoek in Utrecht zit er inmiddels ook op, er is een echo gemaakt, bloedtesten gedaan, en de medicatie is inmiddels bijgesteld.

We zijn nu een paar dagen verder, en de eerste berichten zijn vooralsnog voorzichtig positief vanuit het opvanggezin. Hij was erg blij om zijn oude vertrouwde opvanggezin weer terug te zien, waar hij gelukkig meteen terecht kon toen ze hoorden van zijn situatie.

Er zal komende week nog een ontlastingsonderzoek gedaan moeten worden, Ronie is op hypoallergeen voer gezet, en qua medicatie is het even aankijken of Ronie hiermee op gaat knappen.

Voor Ronie zijn inmiddels al aardig wat kosten gemaakt, oplopend naar nu al zo’n € 500,00, bestaande uit: 2 x dierenambulancerit vanuit Noord Holland naar Utrecht, 1e onderzoek in Utrecht, 2e onderzoek in Utrecht en speciaal voer.
Hiermee zijn we er voorlopig nog niet, en we verwachten dat de kosten zeker nog wel zullen oplopen.

Daarom zoeken wij ‘FinanFosters’ die bij willen dragen in de kosten voor de behandeling van Ronie.
Wie wil hier maandelijks een bedrag voor doneren? Een eenmalige bijdrage is natuurlijk ook van harte welkom.
Donaties tbv Ronie kunnen overgemaakt worden naar: NL16 SNSB 0706 0669 44 B. Slot en/of J. M. van de Linde.
Super bedankt voor jullie hulp alvast!

Smiley

*** FinanFosters gezocht ***

Smiley is vanuit de rescue op Gran Canaria naar Nederland verhuisd omdat hij geopereerd moet worden aan een Patella luxatie.
In de rescue krijgt hij te weinig rust om goed te kunnen revalideren,
In het opvanggezin in Nederland is er een betere controle op de verplichte rust en het gedoseerde gebruik van zijn pootjes na de operatie.

Voor de operatie zijn donaties van harte welkom!
U kunt een bijdrage overmaken op het rekeningnummer van HDM NL,
NL16SNSB0706066944 tnv B. Slot en/of J.M. van de Linde.

Elke euro helpt ons het leven voor Smiley weer de moeite waard te maken!