Hondjes van andere organisaties

Hieronder vindt u hondjes die via een andere organisatie naar Nederland zijn gekomen, maar waarvoor nu dringend andere baasjes gezocht worden. De andere organisatie heeft de hulp van HDM ingeroepen. We stellen u dan ook de hondjes hieronder graag aan u voor:

🚧HULP GEVRAAGD🚧

Onze hulp is ingeroepen om voor drie Egyptische lieverds een gouden mandje te zoeken. Om te voorkomen dat ze in een asiel terecht komen zoeken we met voorrang opvanggezinnen.. ze verblijven al in Nederland maar kunnen niet blijven waar ze nu zitten.

Mia is nu 7 maanden (zwart/bruin meisje)
Mistika is nu 8 maanden (wit/zwart meisje)
Brocky is 2,5 jaar en heeft drie poten

Meer info volgt … wil je helpen? Stuur een pb❣️

Brocky(gereserveerd)

BROCKY!! Brocky is te bezoeken bij het opvanggezin inHellevoetsluis, maar komt pas mid december ter adoptie..

Onze hulp is ingeroepen om voor Brocky zo spoedig mogelijk opvang te zoeken ! Brocky is een hond die uit een Egyptisch Asiel gered en in NL geadopteerd is. Door omstandigheden kan het huidige baasje niet meer voor hem zorgen en is hij samen met maatjes Mistika en Mia in een pension geplaatst tot 22 november. Daarna is er geen geld meer en moeten ze naar het asiel. Brocky is een Rottweiler Hij is gered uit een Egyptisch asiel waar hij het heel slecht had.. Hij kreeg daar door de stress last van de huidaandoening Demodex maar is daar voor behandeld.Hij is nu helemaal gezond. Brocky is een pootje kwijtgeraakt maar kan zich op 3 poten prima redden. Hij is naar schatting geboren in Maart 2016 ,en is volledig geent en gecastreerd. Brocky is een rustige hond. Hij is vriendelijk tegen mensen en is gek op kinderen . Ook met andere honden kan hij goed opschieten. Hij houdt van wandelen en het gemis van 1 poot is voor hem geen belemmering. Wie wil Brocky opvangen? info : happydogmaspalomas@outlook.com

Mia

!! ALLEEN OPVANG OF OPVANG/OPTIE ADOPTIE !! Onze hulp is ingeroepen om voor Mia zo spoedig mogelijk opvang te zoeken ! Mia is een hondje dat uit een Egyptisch Asiel gered en in NL geadopteerd is. Door omstandigheden kan het huidige baasje niet meer voor haar zorgen en is zij samen met maatjes Brocky en Mistika in een pension geplaatst tot 22 november. Daarna is er geen geld meer en moeten ze naar het asiel. Mia is een Egyptische Balady.

Zij is een actief hondje dat lekker wil ravotten en achter van alles en nog wat aan wil rennen.

Mia is een gevoelig hondje dat sterk reageert op de menselijke emoties. Ze is vriendelijk tegen mensen,en is lief voor kinderen . Eigenlijk moet Mia het liefst als enige hond in een gezin geplaatst worden.Ze past zich gemakkelijk aan aan nieuwe omstandigheden.Mia is geboren op 2 februari 2018 en is dus ongeveer 8 maanden oud.

Ze is nog niet gesteriliseerd.

Wie wil ons helpen haar uit het asiel te houden? Na alles wat ze al heeft meegemaakt heeft ze het niet verdiend weer in een hokje gestopt te worden !! We willen haar eerst graag een poosje monitoren, daarna zal ze op kosten van HDM geneutraliseerd worden en tegen een aangepast bedrag ter adoptie aangeboden worden. We vragen dus op dit moment alleen opvang of opvang/optie adoptie

Mistika (geadopteerd!!)

Mistika is te bezoeken bij het opvanggezin in Haaksbergen.

Onze hulp is ingeroepen om voor Mistika zo spoedig mogelijk opvang te zoeken ! Mistika is een hondje dat uit een Egyptisch Asiel gered en in NL geadopteerd is. Door omstandigheden kan het huidige baasje niet meer voor haar zorgen en is zij samen met maatjes Brocky en Mia in een pension geplaatst tot 22 november. Daarna is er geen geld meer en moeten ze naar het asiel. Mistika is een Egyptische Balady.

Misika is in het asiel slecht behandeld en waarschijnlijk als jonge pup ook mishandeld, daarom is ze snel schrikkerig. Nieuwe dingen en situaties daar moet ze telkens even langzaam aan wennen, maar na een tijdje past ze zich wel aan.

Mistika is een rustige intelligente hond die dol is op knuffelen en lekker dutjes doen in haar mandje.Ze is vriendelijk tegen mensen en kan ook goed met kinderen en andere honden opschieten.Ook katten zijn voor haar geen probleem.

Ze is geboren op 2 februari 2018 en is dus ongeveer 8 maanden oud.Ze is nog niet gesteriliseerd.

Wie wil ons helpen haar uit het asiel te houden? Na alles wat ze al heeft meegemaakt heeft ze het niet verdiend weer in een hokje gestopt te worden  !!

Bonnie

In samenwerking met “We need a home” zoeken wij een mandje voor Bonnie.

Ter adoptie Bonnie.

Bonnie komt van Kreta en woont bij een opvanggezin in Tiel
Bonnie is een labrador teefje van nog maar 1,5 jaartje oud , ze weegt 14,5 kg en ze is inmiddels gesteriliseerd.
Ze is een lieve, rustige hond, die prima met kinderen en andere honden kan. Ook kan ze met paarden en kippen. Ze loopt prima mee aan de lijn en autorijden is ook geen probleem.Ze lief en leergierig.
Bonnie is zindelijk en een ontzettende knuffelhond.’s Nachts slaapt ze heerlijk in haar bench. Bonnie is een slanke labrador.
Een hondenmaatje zou voor haar heel fijn zijn.
Wie geeft deze geweldige mooie dame haar gouden mandje ?

info:happydogmaspalomas@outlook.com

Tibeau * Geadopteerd*

In samenwerking met “we need a home” zoeken wij een gouden mandje voor

TIBEAU ***GERESERVEERD***

Tibeau komt van Kreta.
Hij is een middelgrote hond van ongeveer 9 maanden oud en gecastreerd.
Tibeau is teruggekomen uit adoptie, omdat hij meer energie had dan de mensen aankonden.
Bij het eerste gastgezin was hij een lieve knuffelige pup, die prima met kleine kinderen
en andere dieren kan. Tibeau is nog steeds een grote knuffelaar maar ook een ondeugende
puber die leiding nodig heeft
Autorijden is geen probleem .Hij is een actieve hond met veel energie die graag een baasje
wil die lekker met hem gaat wandelen en spelen.Daarom is het wel belangrijk dat zijn nieuwe gezin over een tuin beschikt.
Het huidige gastgezin gaat met vakantie dus moet er snel een oplossing worden gezocht
Waar staat het gouden mandje van Tibeau?
Info : happydogmaspalomas@outlook.com

Dunja * Geadopteerd*

In samenwerking met “We need a home”zoeken wij een mandje voor:

TER ADOPTIE /OPVANG : DUNJA

Dunja komt van Kreta en woont bij een opvanggezin in Eindhoven.
Dunja is een klein middelmaat dametje van ongeveer een jaar oud
Zij is teruggekomen uit adoptie omdat de andere hond in het gezin vreemd gedrag begon te vertonen toen Dunja het gezin kwam versterken.
Dunja is een probleemloos, lief meisje , dat prima met andere honden en kinderen kan opschieten.
Een opvangmandje zou ook heel fijn voor haar zijn.
Wie geeft Dunja haar gouden mandje?
Info:happydogmaspalomas @outlook.com